Beophone
     
l Naslovna l O preduzeću l Proizvodi l Usluge l Podrška l Novosti l Reference l Mapa sajta l Akcija l Kontakt l
     

     
| Stoni telefoni | Bežični telefoni | Telefaks aparati | Filmovi i toneri | Telefonske centrale | Hybrid IP PBX centrale | Sistemski telefoni |
     

BEOPHONE DOO BEOGRAD. PIB: 103694684, MB: 20001623, ŠD: 4690 Nespecijalizovana trgovina na veliko. PDV OBVEZNIK: DA
Izvod iz registra obveznika PDV, 61 KB, PDF, preuzmite: Beophone d.o.o. PDV izvod
 

Beophone d.o.o. Beograd je privatno preduzeće iz Beograda koje ima višegodišnju tradiciju u distribuciji, instaliranju, programiranju i održavanju iz oblasti telekomunikacija sa posebnim akcentom na Panasonic Telekomunikacije. Cilj preduzeća je da svojom strucnošću da značajan doprinos razvoju srpskog telekomunikacionog tržišta, te u tom procesu bude pouzdan partner svim korisnicima. Datum osnivanja preduzeća je: 11.01.2005. godine. Beophone d.o.o. je PDV obveznik, broj evidencije PDV: 167412986. Potvrdu o izvršenom evidentiranju za PDV šaljemo uz kupljenu robu ili izvršene usluge. Beophone d.o.o. Beograd je ovlašćen za prodaju Panasonic proizvoda, montažu i programiranje Panasonic telefonskih sistema u Srbiji.

Profesionalizam

Naše zadatke nastojimo da izvršavamo sa najvećim mogućim profesionalnim kvalitetom i u skladu sa pravilima i zahtevima poslovne etike. Od svih naših zaposlenih očekujemo da pokažu kreativnost i individualnu inicijativu kao i da preuzmu odgovornost.

Profesionalni kredibilitet

U nastojanju da u potpunosti ispunimo i prevaziđemo očekivanja, povezana sa našom dobrom poslovnom reputacijom, mi stalno razvijamo naše profesionalno znanje i sposobnosti. Naše proizvode i usluge prodaju obučeni i iskusni zaposleni od kojih se zahteva da posebnu pažnju obrate da naši klijenti budu u potpunosti obavešteni.

Društvena odgovornost

Naša poslovna politika je da sve obaveze javnih prihoda uplaćujemo na vreme. Uverenje poreske uprave (PDF 254KB).

Inteligentna, prilagodljiva rešenja za komunikaciju

Panasonic je prvi učinio prodor u industriju telefonskih sistema 1986. godine lansirajući prva dva sistema sa „hibridnim portom“ u svetu (KX-T308 i KX-T616). Ušteda na troškovima i veća fleksibilnost ovih centrala ubrzo su ih učinili najprodavanijim sistemima u svetu.

Panasonic je u 1993. godini ponovo potresao industriju predstavivši prve svetske digitalne „super hibridne“ telefonske sisiteme (KX-TD816 i KX-TD1232). Sada svaki lokal u centrali ima mogućnost podrške celog spektra novih digitalnih telefona, uz standardne analogne lokale.

Prateći taj trend, preduzeće 1995. godine u prodaju pušta prvi digitalni sistem obrade glasovnih poruka (KX-TVP100), samostalni sistem koji podržava 64 pretinca i 18 sati ukupnog vremena za snimanje.

Od tada , Panasonic je nastavio pokazivati svoju odlučnost da osigura proizvode spremne za budućnost vec danas, razvijajući nove proizvode i programska rešenja u skladu sa rastom mrežnih usluga i potreba tržišta.
To se jasno vidi u KX-TDA seriji Hibridnih IP kućnih (kancelarijskih) centrala koje su u 2003. godini puštene na tržište kao podrška IP telefoniji zadržavajuci lakoću rukovanja.

Kompanija Panasonic nastavlja da unapeđuje IP rešenja uz KX-TDA paletu proizvoda, koju čine novi IP garniturni telefoni i IP SoftPhone, program koji obezbeđuje pristupačne IP terminale za one koji rade kod kuće ili u udaljenim kancelarijama.

Godine 2007., predstavili smo Pure IP PBX KX-TDE100/200 sa novim IP garniturnim telefonima. Savremene kancelarije prelaze sa tradicionalnih telekom sistema na jeftine i fleksibilne IP sisteme kojima je moguće iskoristiti sve prednosti brzog rasta IP aplikacija i globalizacije.

Svi Panasonic proizvodi koje prodajemo su uvezeni iz EU i u skladu su sa osnovnim zahtevima i važnim odredbama Evropske Unije - ako želite originalne deklaracije o usklađenosti (Declaration of Conformity) Panasonic proizvoda koje se odnose na R&TTE, molimo Vas da kontaktirate web adresu: http://doc.panasonic-tc.de

Ekološki proizvodi Panasonic imaju krajnje proaktivan stav po pitanju ekološki svesnog dizajna, uz tehnologiju bezolovnih lemova kao glavni primer. Skorašnji prelazak celokupne kompanije na bezolovne lemove u štampanim kolima demonstrira Panasonic-ova ekološka uverenja. Drugi Panasonic projekti obuhvataju dizajn proizvoda zasnovan na celokupnom radnom veku, unapređeni dizajn pakovanja i fokus na energetsku efikasnost proizvoda. U ovom trenutku, Panasonic je dovršio eliminasanje određenih hemijskih materija iz svojih proizvoda, znatno pre 01.07.2006., kao krajnjeg roka evropskog zakonodavstva.

Spremni smo odgovoriti na Vaša pitanja, te predložiti rešenja u skladu sa Vašim zahtevima. S poverenjem nam se obratite. T/F: 011 2120598

Politika privatnosti

Beophone d.o.o. Beograd Srbija, T/F: 011 2120598, M: 063 228992, E-mail: Kontakt

Telekomunikacije Srbija Telekomunikacije Srbija Telekomunikacije Srbija Telekomunikacije Srbija Telekomunikacije Srbija Telekomunikacije Srbija Telekomunikacije Srbija Telekomunikacije Srbija